Scholing

Elke dag verbinden we ons met bewoners, beleidmakers en bestuurders. We kennen dan ook de uitdagingen in het publieke domein. Maar zeker ook de inspirerende praktijkvoorbeelden, rijke theorieën en ideeën over hoe het anders kan. We delen je graag onze lessen.

Professionaliseren doe je doorlopend, op allerlei lagen. Maar dat wat blijft is de basis: jij als mens. Als onze trainingen, inspiratiesessies en coaching trajecten beginnen daar. Dat betekent ook dat we nooit kant-en-klare methodieken overbrengen, maar scherpe vragen stellen en inspirerende denkkaders aanreiken. Alles altijd gevoed door onze meest recente werkpraktijk.

Je kunt via open inschrijving aanhaken op ons eigen aanbod, dat wat wij ertoe vinden doen. Ben je op zoek naar maatwerk voor je team of organisatie? Dat kan ook. We komen graag naar je toe. En zelfs als je graag heel specifiek wil werken op jouw situatie, dan coachen we 1-op-1. Omdat we geloven dat we samen nóg meer kunnen bewegen in de buurt en in de wijk.

Meer weten? Bel, mail of Whatsapp ons voor meer informatie.

 

“ Buurtbinders brengt theorie, praktijk en reflectie op een boeiende manier samen -wat heel goed aansluit bij de ontwikkelbehoefte van mensen.”

Marlies Molenaar
Teamleider Jongerenwerk ‘s-Hertogenbosch