Open aanbod

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Ons scholingsaanbod helpt je als professional sterker te staan. Je leert met ondernemendheid, een kritische houding, creativiteit en lef te werk te gaan. Binnen een specifiek thema of juist op de grote lijn. In dit open aanbod – waar je op eigen houtje aan kunt deelnemen – leer je bovendien ook onderling veel van elkaar.

Goed om te weten: we geloven in eerlijkheid, we winden er geen doekjes om. Jouw leerproces is jouw verantwoordelijkheid, we checken niet of je je huiswerk maakt ;-) En je krijgt bij ons geen diploma, omdat je leerproces nooit ‘af’ is. Een bewijs van deelname kan wel, als de systeemwereld daarom vraagt.

Ben je op zoek naar scholing voor je hele team? Kijk dan bij voor organisaties.

BB_web_bindwerk

Samenlevingsvraagstukken worden complexer en situaties zijn steeds minder voorspelbaar. De wijk daagt je uit in jouw aanpassingsvermogen, autonomie en afstemming.

Bekijk

BB_web_energietransitie_new.jpg

Een duurzame samenleving; je leest er steeds vaker over. Van afval scheiden tot een aardgasvrij huishouden, en van nieuwe energiebronnen tot circulair bouwen.

Bekijk

BB_web_wijkbedrijvigheid

Van verborgen talent tot goedlopende buurttoko. Hoe je de kracht van buurtbewoners omzet in een gezamenlijk wijkbedrijf. Daar gaat het over in deze opleidingsdag.

Bekijk

BB_web_congres

Klimaataanpak. Klinkt goed. Maar… Wat is onze invloed? En hoe kunnen we co-creëren tot een oplossing?

Bekijk