Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Morele ambitie cirkel

Morele ambitie cirkel #7

december 17 @ 19:30 - 21:30

BOVENKAMER_WEB_Morele-ambitie-cirkel_7-van-7

Ook je carrière wijden aan de belangrijkste uitdagingen van deze tijd? Laten we samen!

Datum: 17 december 2024 (sessie 7 van 7)
Inloop: 19.00
Event: 19.30 – 21.30
Kosten: gratis
Locatie: Willem Twee (Den Bosch)

 

Over het event

Morele ambitie is de wil om bij de besten te horen, maar met andere maatstaven van succes. Geen dik salaris of deftige titel, maar een carrière die is gewijd aan de beste oplossingen voor de grootste wereldproblemen. Geïnspireerd door Rutger Bregmans School for Moral Ambition bouwen wij mee aan een beweging voor pioniers die bruisen van morele ambitie.

Jij kan onderdeel van die beweging worden door deel te nemen aan een Moral Ambition Circle. Kom bij die van ons! Er zijn enorm veel uitdagingen waar we aan kunnen werken.

Stel je voor… Je hebt een keurig cv en een prima baan. Je bent wat ze in de volksmond ‘succesvol’ noemen. En toch knaagt er iets. Maakt jouw werk nu echt het verschil? Zet je jouw talenten in voor de goede zaak? Of is de wereld onder de streep niet echt beter geworden als jij je to do-lijstjes hebt afgevinkt?

Als dit vragen zijn waar jij mee worstelt, dan is een Moral Ambition Circle wellicht de plek voor jou. Deze cirkels – verspreid door het hele land, de onze in Den Bosch – helpen je om een ander pad te verkennen, eentje waarin jouw carrière en de kostbare tijd die je erin stopt ten goede komt aan een veel betere wereld.

We komen zeven avonden bij elkaar. Iedere bijeenkomst duurt twee uur.

Sessie 1                 Begin je reis
Sessie 2                 Definieer morele ambitie
Sessie 3                 Verken uitdagingen
Sessie 4                 Ontdek hoe je kan bijdragen
Sessie 5                 Zet je netwerk in
Sessie 6                 Help elkaar verder
Sessie 7                 Bepaal jouw pad

Houd rekening met een voorbereidingstijd van drie uur per bijeenkomst. Deze voorbereiding is noodzakelijk om de sessie voor jou en anderen van waarde te laten zijn.

‘Wie zich door anderen laat inspireren, kan zijn actiedrempel wel degelijk verlagen. Dus laat je besmetten. Begin gewoon. En als je al begonnen bent, vraag anderen om mee te doen.’

– Rutger Bregman

Ben je klaar om je carrière te wijden aan de belangrijkste uitdagingen van onze tijd? Meld je dan via onderstaand formulier aan om samen met ons op te staan. Voor andere ideeën!
PS. Een cirkel bestaat uit 5 tot 8 mensen, liefst uit verschillende sectoren. Indien nodig maken we na aanmelding een selectie om de groepsgrootte en een optimale mix te bewaken.

  Gegevens

  Datum:
  december 17
  Tijd:
  19:30 - 21:30
  Serie:

  Locatie

  Willem Twee
  Boschdijkstraat 100
  's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211 VD
  Telefoon
  073 – 61 23 422
  Bekijk de site van Locatie