Buurtbinders
in jouw buurt.

We draaien de wijk binnenstebuiten en zetten de buurt in beweging.

Wat we doen

We zijn graag in de buurt, met de poten in de klei. Om echte verhalen te horen. Om dichtbij mensen te komen en te zien wat hen beweegt, om zo verandering in beweging te zetten. Door groot te denken en klein te doen, van bewoner tot beleid en strategie tot praktijk, werken we aan een leefbare buurt en wijk.

Onze werkwijze & kernwaarden

We prikken en porren, vragen de oren van de kop en schudden flink aan de boom om te zien wat er rechtop blijft staan. We brengen leefwereld en systeemwereld bij elkaar, altijd van dichtbij bekeken, constructief en vindingrijk met een kritische houding. Hoe kunnen we bewoners echt mee laten denken over hun buurt? Hoe kunnen we een buurt sociaal, economisch en cultureel leefbaarder maken? Dát zijn vragen waar onze handen van gaan jeuken en waar we graag onze tanden in zetten.

Scholing

We kennen het publieke domein en al haar spelers als de binnenkant van onze broekzak. Elke dag zitten we in de buurt en in de boeken om inspirerende praktijkvoorbeelden, theorieën en ideeën in ons op te zuigen. Die kennis en ervaring delen we graag met jou. Onze trainingen, inspiratiesessies en coachingstrajecten beginnen bij jou als mens en gaan verder dan kant-en-klare methodieken, door scherpe vragen te stellen en inspirerende denkkaders aan te reiken. Ons aanbod is open voor iedereen, maar ook op maat voor teams of individuen. Zet samen met ons iets in beweging. Meer weten? Stuur ons een mailtje.

Buurt

Burger-wijsheid in Wielwijk;

de synergie rondom citizen science

Bedrijf

Van praktijk tot beleid;

inzichten ‘van de straat’ op tafel

Bovenkamer

Train de top;

een boost voor bestuur en beleidsmakers