Buurtbinders
in jouw bedrijf.

Er was nog nooit zoveel discussie bij het koffiezetapparaat. We zetten je bedrijf in beweging.

Wat we doen

We komen graag dichtbij, in jouw bedrijf en in jouw bubbel. Daar waar jij je comfortabel voelt, maken we je het graag oncomfortabel. We nemen je mee in andere werelden, waar je andere mensen ontmoet. Mensen die misschien niet in jouw bubbel voorkomen, maar die je wel helpen om jouw visie te verbreden; wie weet zelfs vanuit een ander perspectief helpen keuzes te maken in je bedrijf. Omdat de samenleving dat nodig heeft, meer dan ooit.

Ons aanbod

We zwaaien stoffige trainingen en slaapverwekkende spreekbeurten vaarwel. Buurtbinders zet je bedrijf in beweging met aanstekelijke energie. We nemen je mee op onbekende paden in onze samenleving. We verkennen samen met jou de dieptes en het leven van die ander die je niet dagelijkst tegenkomt. We bieden inspiratiesessies (met verhalen uit onze praktijk), ongemakkelijke personeelsuitjes (waarbij je iemand uit een andere bubbel ontmoet) of flippen je onderneming ondersteboven. Ons aanbod is altijd op maat, fascinerend en spraakmakend. 

Onze werkwijze

We kennen de samenleving als de binnenkant van onze broekzak. Elke dag zitten we in de buurt en in de boeken om inspirerende praktijkvoorbeelden, theorieën en ideeën in ons op te nemen. We weten wat er speelt en hoe jouw bedrijf de samenleving verder kan helpen. Die kennis en ervaring delen we graag met jou. Onze sessies beginnen bij jou als mens en gaan verder dan kant-en-klare methodieken, door scherpe vragen te stellen en inspirerende denkkaders aan te reiken. Ons aanbod is open voor iedereen, maar ook op maat voor teams of individuen.  Zet samen met ons iets in beweging. Meer weten? Stuur ons een mailtje.

Buurt

Participatie-inspiratie


een tip-talk over bewonersbetrokkenheid

Bedrijf

Met het mes op tafel


we fileren een actueel moreel dilemma

Bovenkamer

Studio in Dubio


hoor hoe wij hardop vinden en verkennen