Anne van Heereveld.

Brengt open eindjes in ons bedrijf moeiteloos bij elkaar. Nog voor wij doorhadden dat ze er waren. Zodat de rest van het team zich kan richten op andere zaken. Maakt van kantoor een knusse plek om thuis te komen.

   

Creativiteit en improvisatie zijn mijn geheime wapens. Ik ben leergierig, enthousiast en geïnteresseerd. Daarnaast draait mijn brein altijd op volle snelheid, voel ik feilloos aan wat er speelt en anticipeer ik makkelijk op de behoeften en belangen van de mensen om me heen.

Dat alles neem ik mee naar kantoor, Buurtbinders’ clubhuis. Het vaste honk in de Willem Twee, waar iedereen uit het team neerstrijkt wanneer ze uit de wijk terugkomen. Waar plannen worden gesmeed, codes gekraakt en levens gedeeld. Daar zorg ik dat alles op rolletjes loopt. En dat er koffie is, voor wie wil.

De mix van het menselijke en organisatorische past perfect bij mij. Van administratieve details, via communicatief complexe situaties en productionele uitdagingen tot vermakelijke verrassingen voor het team – I’m on it. Zodat zij zich kunnen richten op de wijk. En dat we daardoor samen bouwen aan een betere en bewustere wereld is te gek. Voor mij dé reden om me aan deze ambitieuze bups te verbinden.