Caro Dings.

Bewaakt de kalmte en het overzicht op kantoor. Moeiteloos en met een lach. Zorgt dat we online up-to-date zijn, in beeld en taal die ons past. Ook als we dat zelf even vergeten.

Met mijn roots in Eindhoven, studie in Utrecht, Barcelona en Bangkok en huisje in Den Bosch heb ik me in veel verschillende omgevingen mogen onderdompelen en ontwikkelen. Van buiten oog ik kalm en georganiseerd, maar van binnen ben ik een avonturier met een open blik. Vrijheid is voor mij het allergrootste goed.

Mijn reis bracht me uiteindelijk bij Buurtbinders, waar mijn sociale persoonlijkheid en liefde voor taal en creatie samenkomen. De drijvende kracht achter mijn werk is idealisme, optimisme, creativiteit en intuïtie. Ik ben altijd op zoek naar een manier om iets te verbeteren, maar leer ook steeds meer te waarderen wat er al is.

Tijdens mijn opleiding Taal- en Cultuurstudies in Utrecht heb ik een brede interesse ontwikkeld voor mensen en hun achtergrond. De beweegredenen van iemand vind ik geweldig om uit te pluizen. Als bemiddelaar wil ik mensen begrijpen, ontdekken waar ze vandaan komen. Om dit vervolgens te vertalen naar een mooi beeld of verhaal waarbij kwetsbaarheid niet geschuwd wordt. Dat is waar ik blij van word en daarom ben ik trots dat ik dit bij Buurtbinders mag doen.